Herfstsessie

De herfst is eigenlijk een prachtig seizoen om er buiten op uit te trekken voor een fotoshoot.

Nog net geen sjaals en mutsen nodig en met een beetje geluk een prachtig nazomerzonnetje. Mooie herfstkleuren erbij en je hebt alle ingrediënten voor een reeks mooie beelden.

Vorige herfst gingen we op pad met het gezin van Marieke en Servaas. En zoals dat gaat met kleine kindjes, valt er altijd wel iets te beleven ;-)

Sam's eerste communie

Een communie is altijd een prefect moment om een feestje te bouwen! 

Zo dachten ook Nik en Marijke toen hun dochter Sam haar eerste communie eraan kwam. En wow, wat voor een feest maakten ze ervan! Het werd een gezellig, kleurrijk tuinfeest met familie en vrienden en alles erop en eraan! Ideale setting dus om een mooie fotoreportage van te maken.

 

 

Source: 2018/8/29/sam

Sneakpeak 2019 summer collection GAB

 

Stylish alert voor alle modefans! Wil je weten wat er volgende zomer zoal in de (kleding)rekken hangt? Hier alvast een kleine sneakpeak van de voorstelling voor de zomercollectie 2019 van GAB.

Voor wie de naam GAB niet direct een belletje doet rinkelen: zij zijn de officiële importeur in de Belux van Pepe Jeans, Scotch & Soda, Hackett, Arrow, Karl Lagerfeld, LoveStories, Strellson, Joop!, Denham,.. Iedereen die wel eens de Assesteenweg in Ternat voorbijkomt heeft zeker hun gebouwen al eens gespot. 

En van een stylish event gesproken! Foodtrucks, modellen, mooie locatie (zowel de gebouwen binnenin als de omgeving errond!), mooi weer en bovenal: very, very stylish people!

 

 

 

HUWELIJK Katleen & Stefaan

23 JUNI 2018

Katleen had me op voorhand heel goed gebrieft over wat ze vooral niet wou: poseren en klassieke trouwfoto's in het park. Met die opdracht in het achterhoofd begaf ik me 23 juni richting Asse. Nu ken ik Katleen en Stefaan al iets langer dan vandaag, en ik wist: dat kan geen probleem worden, goedlachs en spontaan als deze mensen zijn! 

Het werd een prachtig huwelijksfeest! Bedankt dat ik erbij mocht zijn om jullie dag te vereeuwigen! En of ik mijn opdracht volbracht heb laat ik aan jullie over... 

Katleen was in elk geval al in de wolken : 

Ze zijn zooooooooooooooooooooo mooi! ❤️❤️❤️

Machtige foto’s op locatie #bestweddingpicsever